DOBRODOŠLI NA WEB-STRANICE UDRUGE "PRSTEN"
Udruga Hrvata BiH "PRSTEN" vodeća je, nepolitička i neprofitna Udruga u Hrvatskoj za promicanje i zaštitu tradicije, kulture, gospodarske suradnje, druženja i humanitarnog djelovanja Hrvata u Republici Hrvatskoj i Bosni i Hercegovini, s ciljem očuvanja temeljnih vrijednosti i jedinstva hrvatskog naroda i njegova prosperiteta. Organizirana je kao nevladina, nepolitička, neprofitna organizacija, a financira se članarinama, sponzorstvima i donacijama dobrih ljudi.

 
 
 
 
Prsten Skip Navigation Links > O nama

ZAŠTO POSTATI ČLAN UDRUGE "PRSTEN"

Učlanjenjem u Udrugu Prsten postajete dio jedne velike obitelji Hrvata iz BiH koja kroz okupljanje, upoznavanje i povezivanje međusobno posluju i surađuju na raznim projektima, te pomažu Hrvatima i drugim građanima Bosne i Hercegovine radi zaštite gospodarskih, informacijskih, znanstvenih, kukturnih, povijesnih, etničkih, nacionalnih, ekoloških, humanitarnih, prosvjetnih, socijalnih, športskih i drugih vrijednosti Hrvata iz BiH.

 

Mnogi poslovni subjekti unutar Udruge kao i druge eminentne tvrtke na području Republike Hrvatske, prepoznale su mnogobrojne mogućnosti djelovanja unutar Udruge te omogućile našim članovima pogodnosti u korištenju njihovih usluga.


Naša vrata su otvorena za sve ljude velikog srca i dobrih namjera, zato nam se pridružite i ispunite pristupnicu već danas!
 

SINERGIJA ZNANJA, IDEJA I KAPITALA

Udruga „Prsten“ je nepolitička, nevladina i neprofitna udruga s ciljem i vizijom da osigura opstanak Hrvata u RH i BiH. Udruga okuplja brojne gospodarstvenike, intelektualce, liječnike, sportaše, humaniste, umjetnike i sve ljude dobre volje. Najvažniji projekt Udruge je Zaklada Prsten koja stipendira učenike i studente podrijetlom s područja BiH ili koji žive u BiH. To su djeca koja su ostala bez jednog ili oba roditelja, socijalno ugroženi i nadareni učenici i studenti sa izvrsnim rezultatima i priznanjima.

 

Naš cilj je objediniti snage, potencijale, ideje, dobru volju, rad i organizacijske sposobnosti na jednom mjestu u svrhu razvijanja i realiziranja humanitarnih, socijalnih, kulturnih i gospodarskih projekata.
 

VIZIJA

Udruga "Prsten" je vodeća nepolitička i neprofitna Udruga u Hrvatskoj za promicanje i zaštitu tradicije, kulture, gospodarske suradnje, druženja i humanitarnog djelovanja Hrvata u Republici Hrvatskoj i Bosni i Hercegovini u cilju očuvanja temeljnih vrijednosti i jedinstva hrvatskog naroda i njegovog prosperiteta.
1 

 
 

Kontaktirajte nas:
Udruga Hrvata BiH "Prsten"
Gajeva 2, 10 000 Zagreb.
10 000 Zagreb
tel: +385 1 6133 788
fax: +385 1 6133 797
web: www.udruga-prsten.hr
e-mail: [email protected]
Osnovni podaci:
OIB: 92653606230
Matični broj: 2005557

ŽIRO RAČUN:
Hrvatska poštanska banka d.d.
IBAN: HR0323900011100328241
VALUTA: EUR, HRK

Privredna banka Zagreb d.d.
IBAN: HR5023400091110665237
VALUTA: HRK
Linkovi

Sva prava pridržana © Copyright 2008-2015 | Datum zadnje izmjene: 23.01.2015. |  Razvoj i podrška:  IN2 d.o.o.