DOBRODOŠLI NA WEB-STRANICE UDRUGE "PRSTEN"
Udruga Hrvata BiH "PRSTEN" vodeća je, nepolitička i neprofitna Udruga u Hrvatskoj za promicanje i zaštitu tradicije, kulture, gospodarske suradnje, druženja i humanitarnog djelovanja Hrvata u Republici Hrvatskoj i Bosni i Hercegovini, s ciljem očuvanja temeljnih vrijednosti i jedinstva hrvatskog naroda i njegova prosperiteta. Organizirana je kao nevladina, nepolitička, neprofitna organizacija, a financira se članarinama, sponzorstvima i donacijama dobrih ljudi.

 
 
 
 
Prsten Skip Navigation Links > Klub poduzetnika

tra
6

U Prstenu održano predavanje o komunikacijsko-prezentacijskim vještinama

”Na kraju ću vam reći nešto što nikada, ali baš nikada nećete zaboraviti!“ Tim je riječima dr. sc. Nikša Sviličić osigurao punu pozornost svih nazočnih već na početku svojeg predavanja na temu Komunikacijsko-prezentacijske vještine, održanog 5. travnja 2022. u Udruzi Prsten.

 

U Središnjem uredu Udruge, tim povodom, okupili su se brojni članovi Kluba poduzetnika i Foruma mladih te drugi prstenovci i prstenovke, a sve ih je pozdravio predsjednik Kluba poduzetnika Draženko Mamić. Predavanje je organizirano u suradnji Udruge Prsten i Rotary kluba Kaptol Zagreb.

 

Pročitajte više
ožu
1

Izabrano novo vodstvo Kluba poduzetnika

Na sastanku Kluba poduzetnika održanom 1. ožujka 2022. u Središnjem uredu Udruge izabrano je novo vodstvo te su predložene aktivnosti i plan za unapređenje njegova rada.

 

Na početku sastanka nazočne je pozdravio predsjednik Udruge Pavo Zubak te istaknuo da Klub smatra glavnim nositeljem Udruge i ukazao na potrebu intenziviranja aktivnosti u idućem razdoblju.

Pročitajte više
ožu
27

U Slavonskom Brodu održan okrugli stol na temu umrežavanja poduzetnika

U organizaciji Udruge Hrvata BiH Prsten, Podružnice Brodsko-posavske županije i Hrvatske gospodarske komore, Županijske komore Slavonski Brod,  u Slavonskom je Brodu 27. ožujka 2019. održan okrugli stol pod nazivom Umrežavanje poduzetnika - preduvjet za uspjeh.

 

Iznimno dobro organiziran i posjećen događaj, koji je u prostorijama Županijske komore okupio oko 70 poduzetnika članova i prijatelja Udruge Prsten, ujedno je prvi korak u osnivanju Kluba poduzetnika Podružnice Brodsko-posavske županije.

 

Sudionike okruglog stola u ime Udruge Prsten pozdravio je predsjednik Podružnice Ivo Matić, a u ime Županijske komore Tomislav Tekić, koji je ujedno predstavio gospodarske pokazatelje Brodsko-posavske županije. Također, okupljenima se obratila i zamjenica gradonačelnika Slavonskog Broda Tea Tomas.

 

 

Pročitajte više
ožu
22

Osnovan Klub poduzetnika Podružnice Osijek

U organizaciji Prstenove Podružnice Osijek, u Čepinu je 22. ožujka 2019. održana Osnivačka skupština Kluba poduzetnika Podružnice Osijek.

 

Tim povodom u u Polivalentnoj dvorani Country Cluba okupilo se 30-ak poduzetnika, a u ime domaćina pozdravila ih je predsjednica Podružnice Ana Stanić. Istaknula je kako tu inicijativu podržava i veći broj poduzetnika od nazočnih, kao i cijeli Izvršni odbor koji već duže vrijeme nastoji povezati brojne poduzetnike podrijetlom iz Bosne i Hercegovine u Klub poduzetnika. Ukazavši na važnost tog načina okupljanja i umrežavanja, izrazila je želju da Klub postane platforma za nove poduzetničke pothvate i sklapanje poslovne suradnje, kao i novih prijateljstava.

 

 

Pročitajte više
lis
10

ODRŽAN PRSTENOV POSLOVNI FORUM ZAGREB 2018

Hrvatskoj je potreban revolucionaran iskorak u četvrtu industrijsku revoluciju

 

U organizaciji Udruge bosanskih Hrvata Prsten održan je drugi Prstenov poslovni forum Zagreb 2018 na temu „Poduzetništvo u vremenu četvrte industrijske revolucije – novi izazovi za Hrvatsku i Bosnu i Hercegovinu“. Forum je održan pod pokroviteljstvom predsjednika Vlade Republike Hrvatske Andreja Plenkovića u prepunoj dvorani hotela Sheraton.

 

Na samom početku foruma više od 200 okupljenih uzvanika, gospodarstvenika i predstavnika iz svijeta politike iz Hrvatske i Bosne i Hercegovine, pozdravio je Pavo Zubak, zamjenik predsjednika UBH Prsten koji je istaknuo kako su „najveće IT kompanije u Hrvatskoj članice Prstena te kako Prsten u svom Klubu poduzetnika ima najviše zaposlenih ljudi upravo u području informatičkih tehnologija“.

 

Izaslanik predsjednika Vlade RH mr. sc. Andreja Plenkovića,  ministar zaštite okoliša i energetike Tomislav Ćorić pozdravio je prisutne ispred predsjednika Vlade RH te pritom naglasio: „Imajući na umu članice Prstena odnosno njihove vlasnike i menadžment, posebice u segmentu informacijskih tehnologija, upravo je Prsten organizacija koja se nalazi u poziciji da potakne raspravu o izazovima koje donosi četvrta industrijska revolucija. U svojih trinaest godina djelovanja Prsten je pokazao koliko je moguće biti u korak s vremenom“.

Pročitajte više
vlj
27

Izabrano novo vodstvo Kluba poduzetnika Udruge Prsten

Za novog predsjednika Kluba poduzetnika izabran je Ivica Nuić, a za dopredsjednike Marko Zrakić i Goran Brašnić

 

Susret članova i prijatelja Kluba poduzetnika UBH Prsten održan je 27. veljače 2018. u Sesvetama, a tim povodom u prostorijama tvrtke AUTOZUBAK okupilo se više od 60 uglednih poduzetnika iz Hrvatske, Bosne i Hercegovine te Austrije.

 

Predsjednik Udruge Mijo Marić obratio se prigodnim govorom, pozdravio je nazočne u svoje ime, kao i u ime predsjednika Kluba poduzetnika Marka Pipunića. Zahvalio je predsjedniku Kluba i njegovu zamjeniku Pavi Djedoviću na dosadašnjem vođenju Kluba, pohvalio je rad Kluba zaključivši kako ga treba podići na novu razinu, a ideja je pretvoriti ga u sustav koji funkcionira kao cjelina. Istaknuo je također kako je Klub poduzetnika pokretački dio Prstena o kojem ovise mnogi drugi dijelovi Udruge, kao i da je smisao okupljanja i rada unutar Udruge pronaći sebe te realizirati pojedinačne i skupne ciljeve i interese.

Pročitajte više
tra
5

Susret gospodarstvenika UBH Prsten i gospodarstvenika BiH

Drugog dana održavanja Međunarodnog sajma gospodarstva u Mostaru, 5. travnja, održan je susret gospodarstvenika Kluba poduzetnika UBH Prsten i gospodarstvenika Bosne i Hercegovine na kojem su razmotrene mogućnosti ulaganja i suradnje.

 

Organizator je susreta Udruga Prsten, pokrovitelji Hrvatski narodni sabor BiH i Grad Mostar, a medijski pokrovitelji Večernji list - izdanje za BiH, Radio Herceg-Bosna i Prva TV.


Tim su se povodom u paviljonu Mostarskoga sajma okupili brojni gospodarstvenici iz Hrvatske i BiH, kao i mnogi političari, predstavnici vlasti u BiH te članovi diplomatskog zbora. Razgovaralo se o mogućnostima daljnjih ulaganja u BiH te međusobne suradnje gospodarstvenika iz RH okupljenih u Prstenu i BiH, gdje se uskoro osniva sestrinska Udruga Prsten. Također, razgovaralo se i o tome kako politika i diplomacija mogu potpomoći tu suradnju.

Pročitajte više
ožu
23

Počasni predsjednik UBH Prsten i predsjednik Kluba poduzetnika UBH Prsten Marko Pipunić hrvatski je poduzetnik godine

Marko Pipunić proglašen je večeras novim hrvatskim poduzetnikom godine, koji se izabire u sklopu globalnog programa EY Poduzetnik godine.

 

Najuspješniji hrvatski gospodarstvenici, te ministri i akademici okupili su se na večerašnjem izboru. Inovativnost i financijska uspješnost te osobni integritet bili su neki od kriterija za izbor pobjednika. Prema mišljenju žirija, kojim je predsjedao Emil Tedeschi, Pipunić iz tvrtke Žito d.o.o. izabran je najboljim, među sedam finalista.

 

 

Pročitajte više
tra
25

Klub poduzetnika UDRUGE BOSANSKIH HRVATA „PRSTEN“ objavljuje slobodno radno mjesto WEB-ADMINISTRATORA I KOORDINATORA ELEKTRONIČKE PRODAJE ROBA I USLUGA

Web-administrator i koordinator elektroničke prodaje roba i usluga (m/ž)

 

Mjesto obavljanja rada/poslova:  Zagreb

 

Uvjeti:

  • VSS ili SSS
  • Izvrsno poznavanje rada na računalu
  • Iskustvo u administriranju i održavanju web-stranica
  • Poznavanje funkcioniranja web oglašavanja
  • Poznavanje funkcioniranja društvenih mreža
  • Poznavanje engleskog jezika u govoru i pismu
  • Dobre organizacijske sposobnosti

 

Natječaj je otvoren: do 10.05.2016.

Početak rada: 01.06.2016.

Pročitajte više
ožu
14

JAVNI NATJEČAJ o prodaji nekretnine - zemljišta u vlasništvu Općine Kreševo

Bosna i Hercegovina
Federacija Bosne i Hercegovine
Kanton Središnja Bosna /Srednjobosanski kanton
Općina Kreševo
Općinski načelnik

 

Broj: 02-31-490/16
Kreševo, 4.3.2016.godine

 

Na temelju članka 363. stavak 1. i 2.Zakona o stvarnim pravima (Sl. novine FBiH br.66/13, 100/13), članka 5. Pravilnika o postupku javnog natječaja za raspolaganje nekretninama u vlasništvu Federacije BiH, kantona, općina i gradova(„Sl. Novine FBiH“ broj 17/14) te članka  9.Odluke o načinu i uvjetima prodaje nekretnine - zemljišta u vlasništvu Općine Kreševo putem javnog natječaja broj 01-02-363 od 13.2.2016.godine Općinski načelnik objavljuje :

 

JAVNI   NATJEČAJ
o prodaji nekretnine - zemljišta u vlasništvu Općine Kreševo
putem javnog nadmetanja

 

Pročitajte više
vlj
27

Susret s poduzetnicima u Vitezu 27.02.2016.

Izaslanstvo Udruge Prsten sastava predsjednik, Mijo Marić, zamjenik predsjednika Pavo Zubak, počasni predsjednik i predsjednik Kluba poduzetnika Marko Pipunić, član predsjedništva Vjekoslav Jeleč i glavni tajnik Marjan Biškić, tijekom dvodnevnog posjeta BiH, 27. veljače 2016.  susreli su  se s poduzetnicima u Vitezu kako bi dogovorili nastavak i proširenje uspješne suradnje gospodarstvenika Lašvanske doline s Klubom poduzetnika UBH Prsten.

Pročitajte više
1 2 

 
 

Kontaktirajte nas:
Udruga Hrvata BiH "Prsten"
Gajeva 2, 10 000 Zagreb.
10 000 Zagreb
tel: +385 1 6133 788
fax: +385 1 6133 797
web: www.udruga-prsten.hr
e-mail: [email protected]
Osnovni podaci:
OIB: 92653606230
Matični broj: 2005557

ŽIRO RAČUN:
Hrvatska poštanska banka d.d.
IBAN: HR0323900011100328241
VALUTA: EUR, HRK

Privredna banka Zagreb d.d.
IBAN: HR5023400091110665237
VALUTA: HRK
Linkovi

Sva prava pridržana © Copyright 2008-2015 | Datum zadnje izmjene: 23.01.2015. |  Razvoj i podrška:  IN2 d.o.o.