DOBRODOŠLI NA WEB-STRANICE UDRUGE "PRSTEN"
Udruga Hrvata BiH "PRSTEN" vodeća je, nepolitička i neprofitna Udruga u Hrvatskoj za promicanje i zaštitu tradicije, kulture, gospodarske suradnje, druženja i humanitarnog djelovanja Hrvata u Republici Hrvatskoj i Bosni i Hercegovini, s ciljem očuvanja temeljnih vrijednosti i jedinstva hrvatskog naroda i njegova prosperiteta. Organizirana je kao nevladina, nepolitička, neprofitna organizacija, a financira se članarinama, sponzorstvima i donacijama dobrih ljudi.

 
 
 
 
Prsten Skip Navigation Links > Pogodnosti članstva

Sporazum s PBZ Cardom o izdavanju Visa kartica članovima UHBH Prsten

Udruga Hrvata BiH Prsten zaključila je 5. ožujka 2010. godine s PBZ Cardom Sporazum o izdavanju American Express kartica članovima UHBiH Prsten, a od 2020. godine Visa kartice. Prema Sporazumu, PBZ Card se obvezuje svakog korisnika, člana Udruge Prsten kojem izda Visa karticu osloboditi plaćanja upisnine i članarine.

 

Dakle, samom činjenicom da ste član Udruge Prsten, PBZ Card Vam izlazi u susret te Vas oslobađa godišnjih troškova članarine te troškova naknade za vođenje računa. Kako biste ostvarili ovu pogodnost, a već ste korisnik PBZ Cardasve što je potrebno je samo da nam dostavite ispunjenu i potpisanu suglasnost za uključenje na popis korisnika Visa kartice putem e-maila: [email protected]

ili poštom na adresu:

 

Udruga Prsten

Gajeva 2

10 000 Zagreb

 

Ako niste korisnik, možete osobnim dolaskom u prostorije Udruge ispuniti pristupnicu za Visa karticu na koje se pogodnost odnosi, a ured Udruge će za Vas proslijediti potrebne podatke PBZ Cardu.

 

Bitno je pritom napomenuti da ako potpišete navedenu suglasnost ili zatražite izdanje kartice u svojstvu člana UHBH Prsten, Udruga nema pristup podacima o Vašim transakcijama, dakle na snazi su jednaki uvjeti poslovanja PBZ Carda, a na predmetnim karticama neće biti znakovlja Udruge Prsten. Članovi, korisnici kartica također zadržavaju postojeće kartice te u tom smislu neće biti nikakvih promjena. Ako imate pridružene članove, kojima su izdate dodatne kartice, možete za njih zatražiti izdanje vlastitih kartica te su isto tako oslobođeni obveze plaćanja članarine. Dovoljna je sama okolnost da su članovi Udruge Prsten.

 

Budući da se PBZ Card obvezao mjesečno donirati Udruzi Prsten 1% svojih sredstava od ukupno fakturiranog i redovno naplaćenog prometa, pored okolnosti da na ovaj način možete ostvariti jedinstvenu pogodnost oslobođenja plaćanja upisnine i godišnjih članarina, Vaš čin će dobiti i jednu plemenitu notu te ćete bez obveza s Vaše strane pomoći uspješnijem i kvalitetnijem radu Udruge Prsten i ostvarenju naših zajedničkih ciljeva.

RIO Rijeka - vodeća modna kuća u proizvodnji svečanih odijela

Članica Udruge Prsten tvrtka RIO d.o.o. Rijeka,  vodeća hrvatska modna kuća u proizvodnji muških odijela, sakoa, hlača, kaputa, s tradicijom duljom od 60 godina odobrava  svim pravnim i fizičkim osobama članovima Udruge Prsten popust na  svoje  proizvode od 20%, a u posebnim uvjetima ( ženidbe i smrtnog slučaja) popust od 30%,  a na ostale proizvode koje prodaju u svojim trgovinama 4%.

 

Dolaskom u trgovinu ili u prostorije tvrtke RIO d.o.o. Rijeka  potrebno je pokazati iskaznicu Udruge Prsten ili nazvati Tajništvo Udruge koje će potvrditi članstvo (za one članove koji još nisu dobili iskaznicu Udruge). Više o RIO d.o.o. kao modernoj tvornici koja kvalitetom i dizajnom svojih proizvoda ide u korak sa svjetskim trendovima možete saznati na  www.rio-rijeka.hr ili u trgovinama RIO do.o. diljem Republike Hrvatske. Kontakt za poslovne razgovore pravnih osoba Udruge Prsten i predstavnika tvrtke RIO d.o.o. su:  Ivan Matanović mob:  091 267 2907 i Branko Pahor mob: 091 262 22 41,  e-mail: [email protected]

1 

 
 

Kontaktirajte nas:
Udruga Hrvata BiH "Prsten"
Gajeva 2, 10 000 Zagreb.
10 000 Zagreb
tel: +385 1 6133 788
fax: +385 1 6133 797
web: www.udruga-prsten.hr
e-mail: [email protected]
Osnovni podaci:
OIB: 92653606230
Matični broj: 2005557

ŽIRO RAČUN:
Hrvatska poštanska banka d.d.
IBAN: HR0323900011100328241
VALUTA: EUR, HRK

Privredna banka Zagreb d.d.
IBAN: HR5023400091110665237
VALUTA: HRK
Linkovi

Sva prava pridržana © Copyright 2008-2015 | Datum zadnje izmjene: 23.01.2015. |  Razvoj i podrška:  IN2 d.o.o.