DOBRODOŠLI NA WEB-STRANICE UDRUGE "PRSTEN"
Udruga Hrvata BiH "PRSTEN" vodeća je, nepolitička i neprofitna Udruga u Hrvatskoj za promicanje i zaštitu tradicije, kulture, gospodarske suradnje, druženja i humanitarnog djelovanja Hrvata u Republici Hrvatskoj i Bosni i Hercegovini, s ciljem očuvanja temeljnih vrijednosti i jedinstva hrvatskog naroda i njegova prosperiteta. Organizirana je kao nevladina, nepolitička, neprofitna organizacija, a financira se članarinama, sponzorstvima i donacijama dobrih ljudi.

 
 
 
 
Prsten Skip Navigation Links

svi
27

Okrugli stol Foruma mladih i vodstva Udruge o djelovanju i viziji razvoja Prstena

Na inicijativu Foruma mladih i Predsjedništva Udruge održan je još jedan okrugli stol na temu djelovanja i razvoja Prstena. Forumaši i članovi Predsjedništva  sastali su se 24. svibnja 2022. u prostorijama Zubak Grupe u Sesvetama, a oko 40 sudionika okruglog stola pozdravio je predsjednik Udruge Pavo Zubak.

 

 

Izrazio je zadovoljstvo odazivom te pozvao sve da otvoreno razgovaraju i propituju smjerove funkcioniranja i razvoja naše Udruge. “Očekujemo potpuno otvoren i iskren razgovor o trenutačnom stanju u Udruzi, kao i prijedlozima kako svaki od sudionika vidi daljnji razvoj. Sve teme i svi prijedlozi su dobrodošli, kao i načini kako ih pretvoriti u djela,“ kazao je Zubak.

 

Kako je istaknuto i u pozivu na ovaj okrugli stol, glavni je cilj doći do saznanja kako osigurati dugoročni razvoj Prstena, kako Udrugu učiniti što prihvatljivijom svim njezinim članovima, kako Udruzi osigurati opstojnost i budućnost te  motivirati što više mladih i aktivnih članova Udruge.

 

Uslijedila je konstruktivna rasprava ukojoj su sudjelovali gotovo svi nazočni, predstavnici Foruma mladih i članovi Predsjedništva Upravnog odbora, izneseni su različiti prijedlozi i razmijenjena mišljenja o tome što bi se i kako moglo učiniti da bi Prsten bio još prihvatljiviji mladima, kao i o tome kako mladi mogu pridonijeti boljoj budućnosti Prstena.

 

Mladi su izrazili zadovoljstvo zbog većeg broja novih članova u Forumu, potrebu njihova upoznavanja s drugim članovima Udruge putem Dana otvorenih vrata Udruge, aktiviranja portala Kluba poduzetnika zbog njihova mogućeg zapošljavanja. Iznesene su također ideje o daljnjoj potrebi organizacije predavanja s eminentnim predavačima u Udruzi te aktivnosti na boljoj suradnji foruma mladih podružnica Udruge, Osijek, Rijeka, Varaždin, te s mladima sestrinske udruge u BiH na čemu im je potporu dao i novoizabrani čelnik Udruge bosanskohercegovačkih Hrvata Svjetlan Stanić.

 

 

Okrugli stol treba održavati bar jedanput godišnje, ako je moguće i češće, kako bi se mogla ostvariti bolja suradnja sa svim klubovima u Udruzi jer se na taj način snaži Udruga i razvija zajedništvo.

 

“Vi ste naša najveća motivacija, kad vidim vas – vidim i smisao Prstena, “ poručio je na kraju predsjednik Zubak članovima Foruma mladih i zahvalio svim sudionicima te najavio da će se svi prijedlozi razmotriti, predloživši ponovno okupljanje do kraja godine.

 |    Ispis stranice


Tagovi:    

blog comments powered by Disqus
 
 

Kontaktirajte nas:
Udruga Hrvata BiH "Prsten"
Gajeva 2, 10 000 Zagreb.
10 000 Zagreb
tel: +385 1 6133 788
fax: +385 1 6133 797
web: www.udruga-prsten.hr
e-mail: [email protected]
Osnovni podaci:
OIB: 92653606230
Matični broj: 2005557

ŽIRO RAČUN:
Hrvatska poštanska banka d.d.
IBAN: HR0323900011100328241
VALUTA: EUR, HRK

Privredna banka Zagreb d.d.
IBAN: HR5023400091110665237
VALUTA: HRK
Linkovi

Sva prava pridržana © Copyright 2008-2015 | Datum zadnje izmjene: 23.01.2015. |  Razvoj i podrška:  IN2 d.o.o.