DOBRODOŠLI NA WEB-STRANICE UDRUGE "PRSTEN"
Udruga Hrvata BiH "PRSTEN" vodeća je, nepolitička i neprofitna Udruga u Hrvatskoj za promicanje i zaštitu tradicije, kulture, gospodarske suradnje, druženja i humanitarnog djelovanja Hrvata u Republici Hrvatskoj i Bosni i Hercegovini, s ciljem očuvanja temeljnih vrijednosti i jedinstva hrvatskog naroda i njegova prosperiteta. Organizirana je kao nevladina, nepolitička, neprofitna organizacija, a financira se članarinama, sponzorstvima i donacijama dobrih ljudi.

 
 
 
 
Prsten Skip Navigation Links

ožu
1

Izabrano novo vodstvo Kluba poduzetnika

Na sastanku Kluba poduzetnika održanom 1. ožujka 2022. u Središnjem uredu Udruge izabrano je novo vodstvo te su predložene aktivnosti i plan za unapređenje njegova rada.

 

Na početku sastanka nazočne je pozdravio predsjednik Udruge Pavo Zubak te istaknuo da Klub smatra glavnim nositeljem Udruge i ukazao na potrebu intenziviranja aktivnosti u idućem razdoblju.

 

Potom je dotadašnji predsjednik Kluba Ivica Nuić podnio izvješće za prethodno razdoblje. Kazao je da je Klub trebao biti aktivniji i prije, ali kako to nije bilo moguće zbog subjektivnih i objektivnih okolnosti, ali i nedovoljnog entuzijazma. Istaknuo je kako je radu Kluba poduzetnika i Udruzi Prsten potrebno posvetiti vrijeme i energiju te zahvalio na inicijativama i suradnji, a Zubak je u ime Prstena zahvalio Nuiću na postignućima u mandatu na čelu Kluba poduzetnika.

 

Za novog predsjednika Kluba poduzetnika na dvogodišnji mandat jednoglasno je izabran Draženko Mamić, direktor tvrtke Printera Grupa, a za članove Izvršnog odbora Hrvoje Soldan, direktor tvrtke ASI LAB, Nikola Topić, direktor tvrtke Mega-Alfa, Marjan Jerković, vlasnik Autoškole Sunce-Tenja, Frano Mrnjavac, vlasnik tvrtke Mrnjavac, Ivan Miloloža, direktor tvrtke Munja, Šimun Babić, partner u Odvjetničkom društvu Babić&Čibarić, Markica Stanušić, direktor tvtke Ancona Grupa i Marko Zrakić, direktor tvrtke TraffiCon.

 

Mamić je zahvalio na ukazanom povjerenju, poručivši da je Klub snažna skupina članova koji mogu učiniti puno te je za dopredsjednike predložio Hrvoja Soldana i Nikolu Topića, koji su također jednoglasno izabrani, a novoizabranom vodstvu čestitao je predsjednik Udruge Pavo Zubak.

 

Potom je razmatran daljni rad Kluba poduzetnika te su predložene aktivnosti i ideje za iduće razdoblje. Predsjednik Udruge pozvao je sve na suradnju kako bi Klub bio što uspješniji i kako bi se ostvarili bolji rezultati.

 |    Ispis stranice


Tagovi:    

blog comments powered by Disqus
 
 

Kontaktirajte nas:
Udruga Hrvata BiH "Prsten"
Gajeva 2, 10 000 Zagreb.
10 000 Zagreb
tel: +385 1 6133 788
fax: +385 1 6133 797
web: www.udruga-prsten.hr
e-mail: [email protected]
Osnovni podaci:
OIB: 92653606230
Matični broj: 2005557

ŽIRO RAČUN:
Hrvatska poštanska banka d.d.
IBAN: HR0323900011100328241
VALUTA: EUR, HRK

Privredna banka Zagreb d.d.
IBAN: HR5023400091110665237
VALUTA: HRK
Linkovi

Sva prava pridržana © Copyright 2008-2015 | Datum zadnje izmjene: 23.01.2015. |  Razvoj i podrška:  IN2 d.o.o.