vlj

Izabrano novo vodstvo Podružnice Primorsko-goranske županije

Izvještajno-izborna skupština Podružnice Primorsko-goranske županije održana je 17. prosinca 2021. u Domu hrvatskih branitelja u Viškovu.

Za novog predsjednika Podružnice jednoglasno je izabran Krunoslav Kapetanović. Njegova zamjenica bit će Ana Babić, dok su dopredsjednici Goran Hauser i Emil Ćosić.

Izabrani su i novi članovi Izvršnog odbora koji čine dosadašnji predsjednik Zlatan Car, Marko Pandurević, Frano Mrnjavac, Goran Brašnić, Ilija Beljan, Josip Gavran, Anto Domić, Petar Petrinić, Ivo Matić, Hrvoje Šimić i Jozo Stanić, dok su novi članovi Nadzornog odbora Vladimira Vuletić, Vinko Tomas i Anto Pujić.

Novoizabrani predsjednik Krunoslav Kapetanović zahvalio je svima na povjerenju te pozvao na sudjelovanje u radu i aktivnostima Udruge. Nada se dobroj i aktivnoj suradnji unutar Izvršnog odbora te svih članova Podružnice, uz pomoć Središnjice i bivših predsjednika Podružnice, koji svojim iskustvom mogu pomoći u radu Podružnice.

Istaknuo je doprinos Hrvata iz BiH u razvoju Hrvatske i Primorsko-goranske županije u gospodarskom, znanstvenom, kulturnom i demografskom pogledu te posebno istaknuo humanitarni rad Udruge uz kontinuirano pomaganje potrebitima.

Ističući kako Hrvati iz BiH daju neprocjenjiv doprinos razvoju sredine u kojoj žive, poručio je kako će Podružnica nastaviti svoje humanitarno djelovanje te pozvao sve da daju svoj doprinos kako bi zajedničkim snagama pridonijeli radu Podružnice PGŽ,-a a time i Udruge Prsten kao velike obitelji Hrvata iz BiH.

Foto: Vedran Karuza / Novi list