stu
12

Konstituirajuća sjednica novoizabranog Upravnog odbora

Nakon što su na Izbornoj skupštini izabrani članovi tijela upravljanja Udruge Prsten, 9. studenog 2021. održana je konstituirajuća sjednica Upravnog odbora na kojoj su imenovani članovi Predsjedništva UO-a i dopredsjednici Udruge.

 

Tim povodom u prostorijama tvrtke AutoZubak d. o. o. u Sesvetama okupili su se gotovo svi novoizabrani članovi Upravnog odbora, a u uvodnom obraćanju predsjednik Udruge Pavo Zubak zahvalio je svim dosadašnjim članovima UO-a na predanom radu i zalaganju.

 

 

Potom je predstavio članove novog saziva Predsjedništva UO-a te njihove nadležnosti, kao i četiri dopredsjednika Udruge koje predlaže reizabrani predsjednik. Za dopredsjednike su izabrani Draženko Mamić, kojeg je Upravni odbor  jednoglasno podržao kao kandidata za predsjednika Kluba poduzetnika, Gordana Jelavić, Svjetlan Stanić i Ivan Pandurević (više o nadležnostima na kraju teksta).

 

 

Nakon što su svi jednoglasno izabrani, Zubak im je zaželio uspješan rad i mandate, a potom je iznio okvirni plan rada do sljedeće sjednice UO-a predviđene za početak veljače 2022. godine.

 

Novoizabranim članovima UO-a čestitao je i predsjednik UBHH Prsten Marijan Klaić. Pozdravio je sve u ime svih članova Prstena u BiH te zahvalio na dosadašnjoj suradnji prethodnom vodstvu sestrinske udruge u RH, a novom sazivu zaželio je uspješan rad, izrazivši uvjerenje da će i nadalje Prsten u BiH i RH izvrsno surađivati.

 

Podružnice u Osijeku i Rijeci te Slavonskom Brodu najavile su održavanje izbornih skupština čim se za to steknu uvjeti, a predsjednik Foruma mladih Robert Čolić najavio je održavanje humanitarne akcije Mladi mladima te pozvao sve da u skladu sa svojim mogućnostima sudjeluju u toj akciji i doniraju potrebite.

 

U ime Zaklade Prsten Vjekoslav Bratić izvijestio je da je u tijeku natječaj za dodjelu stipendija za tekuću akademsku godinu te pozvao sve na solidarnost kako bi se osigurala dostatna sredstva.

 

Tijekom sjednice bilo je riječi i o pripremama za izradu novog broja časopisa Prsten te je jednoglasno usvojen prijedlog da se zbog trenutačnih okolnosti koronakrize odgodi organizacija svečane humanitarne večere.

 

br ime i prezime funkcija područje djelovanja
1 Pavo Zubak predsjednik koordinacija tijelima upravljanja, razvoj Udruge, suradnja s Prstenom u BiH, HNS-om, političkim tijelima u RH, osnivanje think-tank tima...
2 Draženko Mamić dopredsjednik  predsjednik Kluba poduzetnika - suradnja i aktivnosti članica Kluba poduzetnika Prstena
3 Gordana Jelavić dopredsjednica organizacija događanja, humanitarne aktivnosti, kultura i tradicija, časopis Prsten
4 Svjetlan Stanić dopredsjednik financijska stabilnost i logističke potrebe Udruge
5 Ivan Pandurević dopredsjednik koordinator razvoja i funkcioniranja podružnica, ogranaka i članstva
6 Ivica Andrić   podružnice, ogranci, članstvo - praćenje i razvoj u suradnji s dopredsjednikom Ivanom Pandurevićem
7 Pavo Ćorluka   ogranci, članstvo grada Zagreba  - praćenje i razvoj ogranaka u Zagrebu
8 Ivana Milas   Klub žena, humanitarne aktivnosti u suradnji s Gordanom Jelavić i ostalim članicama Kluba
9 Ivo Grgić   upravljanje Zakladom, znanstveni forumi, suradnja s predsjednikom Kluba znanstvenika, EU-ovi projekti
10 Robert Čolić   predsjednik FM-a, društvene mreže i redizajn web-stranice UHBH Prsten 
11 Vjekoslav Jeleč   aktivnosti vezane za Klub znanstvenika u suradnji s predsjednikom Kluba znanstvenika
12 Vjekoslav Bratić   aktivnosti vezane za Zakladu u suradnji s upraviteljem Zaklade, suradnja s Klubom poduzetnika, aktivacija Kluba stipendista, suradnja s Klubom znanstvenika
13 Anita Filipović   pravna pitanja, suradnja s FM-om na promociji Udruge na društvenim mrežama i pomoć u radu Kluba stipendista
14 Josip Burušić   predsjednik Kluba znanstvenika, EU-ovi projekti i fondovi
15 Hrvoje Soldan   aktivnosti vezane za Klub poduzetnika u suradnji s predsjednikom Kluba

 


blog comments powered by Disqus