DOBRODOŠLI NA WEB-STRANICE UDRUGE "PRSTEN"
Udruga Hrvata BiH "PRSTEN" vodeća je, nepolitička i neprofitna Udruga u Hrvatskoj za promicanje i zaštitu tradicije, kulture, gospodarske suradnje, druženja i humanitarnog djelovanja Hrvata u Republici Hrvatskoj i Bosni i Hercegovini, s ciljem očuvanja temeljnih vrijednosti i jedinstva hrvatskog naroda i njegova prosperiteta. Organizirana je kao nevladina, nepolitička, neprofitna organizacija, a financira se članarinama, sponzorstvima i donacijama dobrih ljudi.

 
 
 
 
Prsten Skip Navigation Links

tra
20

Zahvalnica za donacije - Kuća nade

Na adresu naše Udruge stiglo je pismo iz Odžaka. Pismo su poslali naši dugogodišnji prijatelji iz Udruge osoba s poteškoćama u razvoju ,,Kuća nade''. Prenosimo ga u cijelosti, te pozivamo sve mlade da se priključe radu Foruma mladih na novoj adresi: Gajeva 2.

 

Dragi naši,


prosljeđujemo vam link naše Facebook stranice vezan za vašu donaciju. U objavi se nalaze fotografije svega što ste nam omogućili nabaviti za naše korisnike i slike njihovih sretnih lica kad su dobili darove.

Tekst opisuje koliku za nas važnost ima vaša suradnja s nama.

 

Prijateljstvo kao što je naše s Udrugom Prsten, sklopljeno prije jednog desetljeća, snažno je, puno uzajamnog poštovanja, razumijevanja i suradnje. Takvo je prijateljstvo neraskidivo. U današnje vrijeme često se sumnja u naše mlade, često pomislimo da su izgubili one važne moralne vrijednosti, sumnjamo u njihove namjere, mogućnosti i sposobnosti da svijet čine još boljim, sigurnijim.

 

U ovim, za našu Udrugu, vrlo neizvjesnim vremenima, upravo su mladi iz Foruma mladih Udruge Prsten bili oni koji su nam pomogli da se osjećamo i dalje vidljivim, da se osjećamo korisnim i da su naši mladi s invaliditetom dio ovog društva, dio njihove generacije. Usprkos svojim problemima i teškoćama zbog teškog potresa Forum mladih UHBiH Prsten iz Zagreba pružili su NAMA ruku potpore te zajedno sa svojim donatorima omogućili nabavu potrepština, proljetne garderobe za našeg 21-godišnjeg štićenika. Omogućili su da radovi naših mladih ne ostanu samo u prostorijama ove Udruge, nego da prijeđu granicu kad to nije bilo tako lako izvedivo i da uđu u domove ljudi koje nikad nismo upoznali niti vidjeli, ali koje sada smatramo našim prijateljima.

 

Zbog ove situacije, strah zbog neizvjesne budućnosti je neizbježan, ali želimo vam svima pružiti mali dio utjehe koji smo mi spoznali u ovoj za nas najtežoj godini, a to je da rečenica NA MLADIMA SVIJET OSTAJE  treba i zaslužuje biti rečenica nade, rečenica vjere u bolje sutra ili olakšanja što imamo ovako mlade ljude kao primjere pravih modela za sljedeće generacije. 

 

Dragi prijatelji, od srca hvala na vašem prijateljstvu i svemu što činite za nas. 

 

 

Link Facebook stranice: https://www.facebook.com/Centar-za-edukaciju-i-rehabilitaciju-KU%C4%86A-NADE-OD%C5%BDAK-105806267922236

 

Ivana Mijatović

 

Udruga osoba s poteškoćama u razvoju 

Kuća nade

 

Titova bb, Odžak

 

 

 

 

 

 

 

 

 |    Ispis stranice


Tagovi:    

blog comments powered by Disqus
 
 

Kontaktirajte nas:
Udruga Hrvata BiH "Prsten"
Gajeva 2, 10 000 Zagreb.
10 000 Zagreb
tel: +385 1 6133 788
fax: +385 1 6133 797
web: www.udruga-prsten.hr
e-mail: [email protected]
Osnovni podaci:
OIB: 92653606230
Matični broj: 2005557

ŽIRO RAČUN:
Hrvatska poštanska banka d.d.
IBAN: HR0323900011100328241
VALUTA: EUR, HRK

Privredna banka Zagreb d.d.
IBAN: HR5023400091110665237
VALUTA: HRK
Linkovi

Sva prava pridržana © Copyright 2008-2015 | Datum zadnje izmjene: 23.01.2015. |  Razvoj i podrška:  IN2 d.o.o.