ruj

Novi uspjesi i planovi u Forumu mladih

Došla je jesen, najdinamičnije godišnje doba za Forum mladih Udruge Prsten, a ova je započela samim uspjesima i dobrim vijestima.

Iako su na snazi epidemiološke mjere, forumaši nastavljaju nizati uspjehe i planirati nove akcije. Tako je dugogodišnji stipendist Zaklade Prsten Robert Tokić diplomirao na Ekonomskom fakultetu Sveučilišta u Mostaru, a i troje forumaša iz Zagreba uspješno su obranili svoje (pred)diplomske radove - Klara Bagarić, Ante Novaković i Zvonimir Džoić.

Nakon dugo vremena izbivanja iz prostorija Udruge i održavanja sastanaka/druženja na otvorenom, Forum se vratio u svoje “prirodno okruženje“ – Središnji ured Prstena u Vukovarskoj 235 u Zagrebu. Na sastanku održanom 24. rujna 2020. dogovorene su humanitarne akcije za zimu i novi projekti za proljeće.

Budući da u Forumu mladih uvijek ima mjesta za nove parove ruku, pozivamo sve zainteresirane za članstvo da se jave na mail Udruge­ Prsten [email protected] ili na mail Foruma mladih [email protected]