DOBRODOŠLI NA WEB-STRANICE UDRUGE "PRSTEN"
Udruga Hrvata BiH "PRSTEN" vodeća je, nepolitička i neprofitna Udruga u Hrvatskoj za promicanje i zaštitu tradicije, kulture, gospodarske suradnje, druženja i humanitarnog djelovanja Hrvata u Republici Hrvatskoj i Bosni i Hercegovini, s ciljem očuvanja temeljnih vrijednosti i jedinstva hrvatskog naroda i njegova prosperiteta. Organizirana je kao nevladina, nepolitička, neprofitna organizacija, a financira se članarinama, sponzorstvima i donacijama dobrih ljudi.

 
 
 
 
Prsten Skip Navigation Links

ožu
22

Osnovan Klub poduzetnika Podružnice Osijek

U organizaciji Prstenove Podružnice Osijek, u Čepinu je 22. ožujka 2019. održana Osnivačka skupština Kluba poduzetnika Podružnice Osijek.

 

Tim povodom u u Polivalentnoj dvorani Country Cluba okupilo se 30-ak poduzetnika, a u ime domaćina pozdravila ih je predsjednica Podružnice Ana Stanić. Istaknula je kako tu inicijativu podržava i veći broj poduzetnika od nazočnih, kao i cijeli Izvršni odbor koji već duže vrijeme nastoji povezati brojne poduzetnike podrijetlom iz Bosne i Hercegovine u Klub poduzetnika. Ukazavši na važnost tog načina okupljanja i umrežavanja, izrazila je želju da Klub postane platforma za nove poduzetničke pothvate i sklapanje poslovne suradnje, kao i novih prijateljstava.

 

 

U ime predsjednika Udruge Pave Zubaka okupljene je pozdravio počasni predsjednik Prstena Marko Pipunić. Kao član Izvršnog odbora Podružnice izrazio je zadovoljstvo što je napokon sazrelo vrijeme za osnivanje Kluba poduzetnika unutar osječke podružnice te zaželio uspješan daljnji rad Klubu i Podružnici.

 

U ime predsjednika Prstenovog Kluba poduzetnika Ivice Nuića skupu se obratio dopredsjednik Udruge Anto Mandić. Predstavio je Udrugu i Klub poduzetnika te istaknuo prednost portala Ring koji svim poduzetnicima i članovima Udruge može koristiti za ostvarivanje kontakata s budućim poslovnim partnerima i mogućim poslodavcima. Također je zaželio uspješan rad, izrazivši uvjerenje da će Klub poduzetnika biti uspješan dio Podružnice Osijek.

 

 

Nakon prigodnih obraćanja tajnik Podružnice Marko Šimić iznio je plan aktivnosti za naredno razdoblje, a potom su na prijedlog Izvršnog odbora jednoglasno izabrani predsjednik Kluba Marjan Jerković te njegovi zamjenici Jurica Antunović i Drago Bagarić. Na kraju se nazočnima obratio i Marjan Jerković, zahvalio na potpori i izrazio vjeru u uspjeh Kluba, a potom su i svi okupljeni poduzetnici predstavili svoja poduzeća te je skup završio razmjenom informacija uz prigodan domjenak.

 |    Ispis stranice


Tagovi:    

blog comments powered by Disqus
 
 

Kontaktirajte nas:
Udruga Hrvata BiH "Prsten"
Gajeva 2, 10 000 Zagreb.
10 000 Zagreb
tel: +385 1 6133 788
fax: +385 1 6133 797
web: www.udruga-prsten.hr
e-mail: [email protected]
Osnovni podaci:
OIB: 92653606230
Matični broj: 2005557

ŽIRO RAČUN:
Hrvatska poštanska banka d.d.
IBAN: HR0323900011100328241
VALUTA: EUR, HRK

Privredna banka Zagreb d.d.
IBAN: HR5023400091110665237
VALUTA: HRK
Linkovi

Sva prava pridržana © Copyright 2008-2015 | Datum zadnje izmjene: 23.01.2015. |  Razvoj i podrška:  IN2 d.o.o.