DOBRODOŠLI NA WEB-STRANICE UDRUGE "PRSTEN"
Udruga bosanskih Hrvata "PRSTEN" vodeća je, nepolitička i neprofitna Udruga u Hrvatskoj za promicanje i zaštitu tradicije, kulture, gospodarske suradnje, druženja i humanitarnog djelovanja Hrvata u Republici Hrvatskoj i Bosni i Hercegovini, s ciljem očuvanja temeljnih vrijednosti i jedinstva hrvatskog naroda i njegova prosperiteta. Organizirana je kao nevladina, nepolitička, neprofitna organizacija, a financira se članarinama, sponzorstvima i donacijama dobrih ljudi.

 
 
 
 
Prsten Skip Navigation Links

VEČER ČLANOVA I PRIJATELJA UBH PRSTEN

VEČER ČLANOVA I PRIJATELJA  UDRUGE BOSANSKIH HRVATA PRSTEN ODRŽAT ĆE SE U  SUBOTU ,  6. PROSINCA 2014. u 19:30,  hotel Sheraton  Zagreb, Ulica kneza Borne 2.

 

Nastavljajući tradiciju naših prosinačkih, adventskih druženja na svečanoj Večeri  članova i prijatelja Udruge Prsten, ove smo vam godine upriličili poseban ugođaj i ozračje radosti druženja u godini kad je Udruga bosanskih Hrvata Prsten obilježila devet  godina uspješnog djelovanja.
I ove godine pripremili smo za Vas bogati glazbeni program i  gastonomske užitke kroz široku paletu delicija.

 

Za sadržajnu glazbenu noć pobrinut će se Tamburaški orkestar Lira Osijek, prizvuk rodnog kraja dočarat će KUD Prsten. Ponovno će nam se predstaviti novi naraštaji Hrvata iz BiH  u standardnom i latinoameričkom plesu, te trinaestogodišnja Matea Oršolić,  veliki glazbeni talent Bosanske Posavine.

CIJENA ULAZNICE iznosi 350,00 kn po osobi (cijena uključuje  večeru i piće).

REZERVACIJE za svečanu Večer primamo do najkasnije 02.12.2014. na sjedište UBH Prsten, Ulica grada Vukovara 235, Zagreb na tel. 01/6133 788; mob.: 099 6050056 i  na e-mail: prsten@udruga-prsten.hr.

Plaćanje možete izvršiti putem žiro-računa Udruge:

IBAN HR03 2390 0011 1003 28241 (Hrvatska poštanska banka)

ili

IBAN: HR50 2340 0091 1106 6523 7 (Privredna banka Zagreb) , ili osobnim dolaskom u prostorije Udruge.

Radujemo se vašem dolasku i zajedničkom druženju.

Tribina Kluba znanstvenika UBH Prsten PERSPEKTIVE RAZVOJA NUKLEARNE ENERGETIKE I POSLJEDICE NA OKOLIŠ U RH I OKRUŽENJU

Klub znanstvenika UBH Prsten u suradnji s Hrvatskom paneuropskom unijom pozivaju  Vas na 5. zajedničku tribinu

 

u četvrtak, 27. studenoga  2014. u 19.00 sati,
dvorana Hrvatske Paneuropske unije, Jurišićeva 1a/I, Zagreb

 

PERSPEKTIVE RAZVOJA NUKLEARNE ENERGETIKE I POSLJEDICE NA OKOLIŠ U RH I OKRUŽENJU

 

Predavač: Izv. prof. dr. sc. Davor Grgić

Voditelj tribine: Izv. prof. dr. sc. Viktor Milardić,
predsjednik Kluba znanstvenika UBH Prsten


 

Pročitajte više
stu
21

Susret – SVETA MISA- za vjernike i prijatelje u Sesvetskoj Sopnici

Poštovani,
Članovi Vijeća i Župnik Župe Rođenja Blažene Djevice Marije Ulice (Brčko Distrikt BiH) organiziraju susret-SVETUMISU-za vjernike i prijatelje Župe Rođenja BDM Ulice, 29. studenoga 2014., u 16 sati u Sesvetskoj Sopnici.
Molimo proslijedite obavijest zainteresiranim prijateljima i poznanicima.

stu
20

HUMANITARNI KONCERT „OD SRCA MAJI I JOSIPI“

U ime Podružnice Krk pozivamo na potporu humanitarnog koncerta, koji će se održati 23.11.2014. u dvorani srednje škole u Krku s početkom u 18 sati. Pomoć  se prikuplja za dvije bolesne djevojčice, blizanke, kćeri člana Udruge Prsten.


Djevojčice imaju 3 godine, slabo su pokretne, ne pričaju i ne hrane se samostalno. Imaju fizioterapeuta (preko HZZO-a) koji dolazi u kućne posjete, ali to nije dovoljno. Djevojčice imaju invalidska kolica te je prijevoz do Zagreba, gdje često idu na kontrole i rehabilitaciju vrlo teško organizirati zbog trošnog automobila.


S obzirom na sve navedeno organizirala se humanitarna akcija prikupljanja financijskih sredstava u trajanju od 27.10. do 25.11.2014. godine, uz humanitarni koncert  23.11.2014. Stoga molimo odazovite se ovoj humanitarnoj akciji.


Ukoliko ne možete nazočiti koncertu sredstva potpore možete uplatiti putem humanitarnog računa


HR56 24020063102751891 s naznakom „pomoć za Maju i Josipu“ ERSTE BANK D.D.
Ili putem računa Udruge Prsten
HR03 2390 0011 1003 28241 HRVATSKA POŠTANSKA BANKA
ili
IBAN: HR50 2340 0091 1106 6523 7  PRIVREDNA BANKA ZAGREB

Pročitajte više
stu
19

Obilježavanje 23. obljetnice pada Vukovara

Dan sjećanja na brojne žrtve koje su život izgubile u Vukovaru obilježili su i brojni članovi UBH Prsten

 

Pripremio: Prsten

 

Članice i članovi Foruma mladih UBH Prsten iz Zagreba Natalija Ivandić, Ilijana Čović, Tonči Visković, Filip Biškić, Mario Stančin i Ivan Nikolić posjetili su 15. studenoga Vukovar povodom 23. obljetnice njegova pada i odali počast žrtvama Domovinskog rata. Posjet je započeo kod Spomendoma Ovčara, mjestu gdje je srpski agresor pogubio 261 ranjenika i civila. U blizini je masovna grobnica gdje su zapalili svijeće i nastavili prema Memorijalnom groblju žrtava Domovinskog rata. Mladi su im zahvalili za bezgraničnu ljubav, neiscrpnu hrabrost, ideale i život koji su dali za Vukovar i Hrvatsku. Zatim su posjetili i novootvoreni Memorijalni centar Domovinskog rata. Puni ponosa i dojmova iz Vukovara krenuli su put Osijeka gdje su nazočili godišnjoj večeri Prstena podružnice Osijek. Vrijeme provedeno u Osijeku iskorišteno je za zajedničko druženje, ali i razgovore o budućim projektima s članovima Foruma mladih Osijek i FM Varaždin.


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dvadesetak članova Foruma mladih i Kluba žena iz Osijeka također su se 19. studenog, obilaskom Spomendoma, Memorijalnog groblja žrtava i Memorijalnog centra žrtava, pridružili brojci većoj od sto tisuća građana koji su ovih dana pohodili Vukovar. – Grad je odisao dostojanstvom i tugom koja svake godine na Dan sjećanja obuzme njegove građane, ali i sve nas. Osijek je blizu Vukovara i svake godine tradicionalno velik broj naših članova i građana Osijeka posjeti grad koji je simbol borbe za nezavisnost Hrvatske i oda počast žrtvama – kazala je Snježana Rebuš, predsjednica Kluba žena u Osijeku.

 

stu
15

Posjet članica Udruge ”Svjetlo“ iz Viteza Klubu žena u Zagrebu

 Piše: Ivana Kolovrat


U popodnevnim satima 14. studenog predstavnice Udruge građana ”Svjetlo“ iz Viteza posjetile su članice Kluba žena u prostorijama UBH Prsten u Zagrebu. Na srdačnom susretu bilo je 20-ak žena koje su se obradovale ponovnom susretu nakon upoznavanja i druženja u Vitezu prošlog proljeća kada je Klub žena iz Zagreba posjetio nekoliko gradova u BiH. Gošće je riječima dobrodošlice pozdravila predsjednica Kluba žena Gordana Jelavić te ih ukratko upoznala o zadnjim aktivnostima Kluba, a i onim predstojećim. Posebno je istaknula humanitarne akcije pomoći ljudima u poplavljenim krajevima do posljednje akcije prikupljanja knjiga pod nazivom ”Svaka knjiga je važna“ za knjižnicu u Vidovicama.

Pročitajte više
stu
13

Kako hrvatsko iskustvo može pomoći BiH za pregovaračkim stolom EU-a?

U prostorijama Hrvatske Paneuropske unije 12. je studenog održana 4. tribina u organizaciji Kluba znanstvenika UBH Prsten, HPEU-a i Hrvatskog agroekonomskog društva  pod nazivom ”Poljoprivreda Bosne i Hercegovine na vratima Europske unije – iskustva Hrvatske“


Piše: Ivana Kolovrat


S kakvom materijom se susreću pregovarači zemalja u pretpristupnim fazama prije ulaska u EU? Svaka zemlja borila se za svoje ekonomske, gospodarske i političke interese prije ulaska. Kako je Hrvatska vodila dijalog za pregovaračkim stolom EU-a u poglavlju poljoprivrede predstavio je mr. sc. Miroslav Božić, znanstvenik, državni dužnosnik i poduzetnik koji ima 11 godina iskustva na mjestu pomoćnika ministra poljoprivrede. Bio je sudionik ili voditelj pregovaračkih i ekspertnih timova za područje poljoprivrede počevši od aktivnosti vezanih za priključenje Hrvatske Svjetskoj trgovinskoj organizaciji (WTO) pa sve do pregovora s Europskom unijom. Bio je član brojnih međunarodnih tijela, koordinator i suradnik mnogih projekata. Danas radi kao savjetnik Uprave VIRO. Od travnja 2012. povremeno obavlja konzultantske poslove u vezi s poslovima europskih integracija i analize politike u području poljoprivrede i ruralnog razvoja u zemljama regije, prije svega u zemljama CEFTA (BiH, Crna Gora, Hrvatska, Makedonija, Moldova, Srbija).

Pročitajte više
stu
13

Osnovan Forum mladih UBH Prsten u Varaždinu

 Mladi članovi varaždinske podružnice osnovali su 8. studenog 2014. Forum mladih UBH Prsten u Varaždinu. Tom prigodom nazočne su pozdravili predsjednik varaždinske podružnice UBH Prsten Mario Paurević i predsjednik Foruma mladih iz Zagreba Tonči Visković. Zaželjeli su im mnogo uspjeha u radu te izrazili nadu da će se nastaviti uspješna suradnja Foruma mladih u Zagrebu i novoosnovanog Foruma u Varaždinu. Za predsjednika Foruma mladih u podružnici Varaždin izabran je Ilija Ponjavić, a za zamjenika Alen Ilić. Novoizabrano vodstvo nije skrivalo svoje zadovoljstvo izborom te su obećali da će opravdati povjerenje koje su im jednoglasno dali svi nazočni članovi. Poslije pozdravnog govora predsjednika novoosnovanog Foruma mladih uslijedilo je neformalno druženje uz kolo, pjesmu i hladnu zakusku. Mladi članovi su već iznimno aktivni u radu i djelovanju podružnice, u KUD-u Prsten i malonogometnoj ekipi koja redovito trenira i sudjeluje na humanitarnim turnirima.

 

stu
13

4. zavičajna večer Pougaraca

Veliko okupljanje i cjelodnevna proslava Pougaraca održana je 8. studenoga 2014. godine u restoranu Ćurak u Rugvici. Program je započeo u 9 sati sportskim programom: malonogometnim utakmicama, bacanjem kamena s ramena, skokom u dalj. Prijavljene momčadi i natjecatelji borili su se za novčane nagrade i pehare. U 19 sati služena je misa koju su vodili pougarski ujaci, a potom je organizirana večera na kojoj su u sklopu kulturno-umjetničkog programa nastupili HKUD Pougarje iz Daruvarskog Brestovca i KUD Zov zavičaja iz Rugvice. Za glazbeni dio programa pobrinuli su se pjevači Novica i Pila Dražetić i Mato Grgić, a izabrani su i najljepša Pougarka i Pougarac u narodnjoj nošnji.

stu
11

Knjige su sretno stigle do mladih čitatelja u Vidovicama

Članice Kluba žena UBH Prsten iz Zagreba uručile su 8. studenoga Osnovnoj školi ”A. G. Matoš” u Vidovicama donaciju knjiga. Dan ranije, direktorica naklade Alfa d.o.o. Mostar Ana Babić u sklopu ove akcije donirala je školi radne bilježnice za hrvatski jezik, matematiku, njemački i engleski jezik za učenike od 2. do 7. razreda te nastavni materijal za učitelje i nastavnike.


Pripremila: Ivana Kolovrat


U sklopu akcije prikupljanja knjiga i udžbenika za Osnovnu školu i knjižnicu  ”A. G. Matoš” u Vidovicama, pokraj Orašja ”Svaka knjiga je važna“ u trajanju od četiri tjedna, do sredine listopada, članovi i prijatelji Udruge koji su se rado odazvali akciji, te nakladničke kuće: Alfa iz Mostara, AGM, Naklada Pavičić, Algoritam-Profil-Mozaik, Naklada Ljevak, Naklada Zadro, te Naklada-Gea iz Zagreba - prikupili su više od 1500 knjiga za djecu i odrasle: udžbenika, priručnika, lektire za osnovnu i srednje škole, te knjiga iz književnosti, društvenih i prirodnih znanosti, povijesti, religije, filozofije. Na taj način popunjena je i obogaćena školska knjižnica, ali i omogućen začetak knjižnice za odrasle. Kako je škola teško stradala u nedavnoj poplavi
tvrtka FIS Vitez donirala je hladnjak za školsku kuhinju.

Pročitajte više

HUMANITARNE PLESNE RADIONICE

Forum mladih UBH Prsten u suradnji s plesnom školom Euro – ritam i KUD-om Prsten Varaždin organizira plesne radionice humanitarnog karaktera. Pozvani su svi koji ne znaju plesati, ali i oni koji znaju, a žele potvrditi i proširiti svoje znanje.

 

Radionice će se održavati u ugodnom ambijentu restorana Cvjetni, ispod Vip caffea na Cvjetnom trgu u Zagrebu (ulaz je kroz kafić), tijekom četiri nedjelje u studenome od 18 do 20 sati.

Ove radionice odlična su prilika za zabavu, druženje i učenje plesa, a u isto vrijeme i za pomoć onima kojima je najpotrebnije. Naime, cijena svake pojedinačne radionice je 50 kn (za studente i đake 30 kn) te svi novci koje sakupimo idu za veliku humanitarnu akciju Foruma mladih “Mladi mladima”.

Akcija će ove zime navršiti sedmu godinu održavanja. Cilj je prikupljanje Božićnih darova za nezbrinutu djecu i djecu s posebnim potrebama u Bosni i Hercegovini. Paketići se pakiraju nekoliko dana prije Božića u prostorijama Udruge, a zatim dostavljaju u domove za nezbrinutu djecu. Do sada su se darovi prikupljali od članova i prijatelja UBH Prsten, a ove godine želimo osigurati i novčani fond iz kojeg bi se kupovali slatkiši, igračke i sve ostalo što će razveseliti naše male prijatelje.

Prijave su do petka, 7. studenog 2014. putem e-maila na adresu euroritam@gmail.com.

 

Pročitajte više
lis
31

Susret gospodarstvenika Kluba poduzetnika UBH Prsten

Čuvanje tradicije i običaja kraja iz kojeg ste podrijetlom, zajedništvo koje njegujete, kulturna, ekonomska i socijalna vizija društva koju stvarate još su značajniji kad se uzme u obzir golgota koju ste proživjeli u prošlom ratu, sve izgubili i ponovno izgradili. Prepoznali ste ključne vrijednosti društva koje njegujete, obrazovanje, zajedništvo, ekonomsku viziju – poručio je predsjednik RH Ivo Josipović na obraćanju poduzetnicima i prijateljima u Hotelu Zovko, te dodao da briljantnim poslovnim rezultatima i stečenim ugledom bosanski Hrvati mogu biti uzor ostalima u Hrvatskoj, naglašavajući činjenicu da je njegov mandat obilježen odnosima sa susjedima od kojih je BiH najvažniji partner i prijatelj.
 

Pripremila: Ivana Kolovrat


 Stotinjak uglednih poduzetnika okupilo se 30. listopada 2014. na Susretu članova i prijatelja Kluba poduzetnika u Hotelu Zovko. Uzvanike su dočekali predsjednik Udruge bosanskih Hrvata Prsten Mijo Marić, njegov zamjenik Pavo Zubak i v.d. predsjednika Kluba poduzetnika Ilija Tolić. Uz  predsjednika RH Ivu Josipovića, skupu su nazočili ministar gospodarstva Ivan Vrdoljak, predsjednik Odbora za gospodarstvo Hrvatskog sabora Ivo Jelušić, predsjednik Hrvatskog društva ekonomista Ljubo Jurčić, gosti iz Udruge hrvatskih poduzetnika iz Beča, predsjednik Udruge gospodarstvenika Posušje Veljko Lončar, njegov zamjenik Franjo Širić, te predsjednik Zajednice Hrvata BiH Šibensko-kninske županije Goran Babić. Voditeljica programa rada bila je jedna od najpoznatijih hrvatskih TV voditeljica Karmela Vukov Colić. Na početku programa sudionike je pozdravio predsjednik UBH Prsten Mijo Marić istaknuvši u svom govoru da se u proteklih devet godina u Prstenu okupilo mnogo kvalitetnih poslovnih subjekata. Stručno poslovanje, poslovna moralnost načela su na kojima će se temeljiti budući rad Kluba poduzetnika, jer poslovni ljudi su nas zadužili, a mi ćemo nastaviti pomagati im kroz Prsten, poručio je predsjednik UBH Prsten. Potom je riječ dobio v.d. predsjednika Kluba poduzetnika Ilija Tolić koji je naglasio da je brojka od 200 pravnih osoba pravo bogatstvo. Podsjetio je na mudrost da nije bogat onaj tko ima već onaj koji ima puno prijatelja. Pozvao je buduće vodstvo da nastavi s povezivanjem i jačanjem veza među poduzetnicima te im je poželio puno uspjeha u radu.

 


 

Pročitajte više
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15  ... 

POMOĆ POPLAVLJENIM PODRUČJIMA U BiH

UBH Prsten nastavlja s prikupljanjem novčanih sredstva za financiranje obnove kuća na poplavljenim područjima Bosne i Hercegovine.

Pozivamo i Vas da nam se pridružite u ovoj plemenitoj akciji.

Novčanu pomoć možete uplatiti na račun Udruge:

 

IBAN HR03 2390 0011 1003 28241 (Hrvatska poštanska banka)

ili

IBAN: HR50 2340 0091 1106 6523 7 (Privredna banka Zagreb)

s naznakom "pomoć poplavljenim područjima".

 

Za uplate iz inozemstva IBAN HR03 2390 0011 1003 28241, SWIFT: HPBZHR2X

 

Zahvaljujemo Vam što ste se nesebično i punog srca pridružili pomoći poplavljenim područjima i svojom uplatom pomogli poplavljenim područjima BiH.

 

Pozivamo Vas da i dalje ostanete sa nama u ovoj humanitarnoj akciji, te da animirate svoje kolege, prijatelje, suradnike, susjede u Hrvatskoj i svijetu da nam se pridruže u ovoj plemenitoj nakani. Zamolite ih da uplate koliko mogu, svaka kuna ili euro je dobrodošao onima koji su sve izgubili u poplavi, a nas neće osiromašiti. I simbolični iznosi, od nekoliko kuna, su izraz potpore projektu pomoći i suosjećanje s pogođenima u poplavama.

 

Prikupljena financijska sredstva će se komisijski i prema jasnim kriterijima raspoređivati na poplavljena područja BiH, u što će imati uvid svi donatori, članovi Udruge i ukupna javnost. Imena svih donatora bit će objavljena na web-stranici UBH Prsten, osim ako to ne žele.

POPIS DONATORA ZA POMOĆ POPLAVLJENIM PODRUČJIMA
 

 

 

 

DOBRODOŠLI NA STRANICE UDRUGE "PRSTEN"

Udruga bosanskih Hrvata "Prsten" utemeljena je 9. listopada 2005. godine na Izbornoj skupštini u Zagrebu. Koncipirana je na regionalnom principu predstavnika općina Bosanske Posavine i Srednje Bosne. UBH "Prsten" je organizirana kao nevladina, nepolitička, neprofitna organizacija, a financira se članarinama, sponzorstvima i donacijama dobrih ljudi.

NAŠA VIZIJA
Udruga bosanskih Hrvata "PRSTEN" je vodeća, nepolitička i neprofitna Udruga u Hrvatskoj za promicanje i zaštitu tradicije, kulture, gospodarske suradnje, druženja i humanitarnog djelovanja Hrvata u Republici Hrvatskoj i Bosni i Hercegovini, u cilju očuvanja temeljnih vrijednosti i jedinstva hrvatskog naroda i njegovog prosperiteta.

VRIJEDNOSTI KOJE NAS POVEZUJU
veličina u jednostavnosti, zajedničko podrijetlo, povijest, duh, mentalitet, sličan sustav vrijednosti i načela, solidarnost i spremnost na podršku, njegovanje tradicije i kraja iz kojeg dolazimo, humanitarno i karitativno djelovanje, gospodarsko povezivanje i nastup, ulaganje u znanje i obrazovanje, investiranje u razvoj pasivnih područja i tvrtki s tih prostora.

DONIRAJTE ZAKLADI PRSTEN

Donacije koje će pomoći radu naše ZAKLADE
možete uplatiti na

Hrvatska poštanska banka d.d. 
Zaklada "Prsten" Račun broj: 2390001-1100349000

Na čemu Vam od srca zahvaljujemo!

KAKO POSTATI ČLAN UDRUGE

Članom može postati svaka osoba koja prihvati Statut udruge "Prsten". Naša vrata su otvorena za sve ljude velikog srca i dobrih namjera, zato nam se pridružite! Prvi korak prema punopravnom članstvu je ispunjavanje on-line pristupnice, ovdje na našoj web stranici, koju možete pronaći u izborniku"članstvo" ili možete osobno doći u prostorije Tajništva Udruge ili Podružnice. Godišnja članarina iznosi: 50,00 kn za fizičke osobe, dok za pravne subjekte iznosi 1.800,00 kn za trgovačka društva, 900,00 kn za obrte.

NAČIN PLAĆANJA ČLANARINE:

Primatelj:
Udruga bosanskih Hrvata Prsten
Ulica grada Vukovara 235
Zagreb

Broj žiro-računa primatelja:
2390001-1100328241
(IBAN: HR0323900011100328241)
Hrvatska poštanska banka

ili

IBAN: HR50 2340 0091 1106 6523 7

Privredna banka Zagreb

 

Za uplate iz inozemstva:

IBAN: HR03 2390 0011 1003 2824 1,Valuta: € SWIFT: HPBZHR2X

Poziv na broj odobrenja: datum rođenja (ddmmgggg)
Opis plaćanja: članarina za godinu
Uplatitelj: vidljivo napisati ime i prezime

 

Sporazum s PBZ Cardom o izdavanju American Express kartica članovima UbH Prsten

Udruga bosanskih Hrvata „Prsten“ zaključila je 5.ožujka 2010.godine s PBZ Cardom Sporazum o izdavanju American Express kartica članovima UbH Prsten. Prema Sporazumu , PBZ Card se obvezuje svakog korisnika, člana Udruge Prsten kojem izda American Express osobnu ili poslovnu zlatnu karticu osloboditi plaćanja upisnine i članarine.

Dolje navodimo redovite cijene usluga PBZ Carda, kojih ćete kao član Udruge Prsten, jednostavnim potpisom suglasnosti ili ispisom pristupnice biti oslobođeni.

AMERICAN EXPRESS GOLD BUSINESS CARD

ZELENA AMERICAN EXPRESS BUSINESS CARD

-godišnja naknada za vođenje računa: 450 kn

-članarina po dodatnom korisniku:

  400 kn za 1-5 dodatnih korisnika

  340 kn za 6-10 dodatnih korisnika

 

-godišnja naknada za vođenje računa: 440kn

-članarina po dodatnom korisniku:

  285 kn za 1-5 dodatnih korisnika

  225 kn za 6-10 dodatnih korisnika

 

ZLATNA KARTICA (GOLD CARD)

ZELENA AMERICAN EXPRESS KARTICA

-upisnina : 175 kn

-godišnja članarina: 400 kn

-upisnina : 125 kn

-godišnja članarina: 250 kn

Dakle, samom činjenicom da ste član Udruge Prsten, PBZ Card Vam izlazi u susret te Vas oslobađa godišnjih troškova članarine te troškova naknade za vođenje računa. Kako biste ostvarili ovu pogodnost, a već ste korisnik PBZ Carda sve što je potrebno je  samo da nam dostavite ispunjenu i potpisanu suglasnost za uključenje na popis korisnika American-Express kartice  putem e-maila: prsten@udruga-prsten.hr

Ili poštom na adresu:

UbH Prsten

Ulica grada Vukovara 235

10 000 Zagreb

Ukoliko niste korisnik, možete osobnim dolaskom u prostorije Udruge ispuniti pristupnicu za American Express Zlatnu i Zelenu osobnu ili business karticu na koje se pogodnost odnosi, a tajništvo Udruge će za Vas proslijediti potrebne podatke PBZ Cardu.

Bitno je pritom napomenuti da ukoliko potpišete navedenu suglasnost ili zatražite izdanje kartice u svojstvu člana UbH Prsten, Udruga nema pristup podacima o  Vašim transakcijama, dakle na snazi su jednaki uvjeti poslovanja PBZ Carda, a na predmetnim karticama neće biti znakovlja Udruge Prsten. Članovi, korisnici kartica također zadržavaju postojeće kartice te u tom smislu neće biti nikakvih promjena. Ukoliko imate pridružene članove, kojima su izdate dodatne kartice, možete za  njih zatražiti izdanje vlastitih kartica te su isto tako oslobođeni obveze plaćanja članarine. Dovoljna je sama okolnost da su članovi Udruge Prsten.

Budući da se PBZ Card obvezao mjesečno donirati Udruzi Prsten 1% svojih sredstava od ukupno fakturiranog i redovno naplaćenog prometa, pored okolnosti da na ovaj način možete ostvariti jedinstvenu pogodnost oslobođenja  plaćanja upisnine i godišnjih članarina, Vaš čin će dobiti i jednu plemenitu notu te ćete bez obveza s Vaše strane pomoći uspješnijem i kvalitetnijem radu Udruge Prsten i ostvarenju naših zajedničkih ciljeva.

STIPENDIJE

Na tradicionalnoj večeri članova i prijatelja UBH "Prsten" u Sheratonu, održanoj 8. prosinca 2007. svečano su podijeljene stipendije Zaklade Prsten. Koji studenti i učenici su dobili stipendiju pogledajte ovdje.

 
 

Kontaktirajte nas:
Udruga bosanskih Hrvata "Prsten"
Ulica grada Vukovara 235
10 000 Zagreb
tel: +385 1 6133 788
fax: +385 1 6133 797
web: www.udruga-prsten.hr
e-mail: prsten@udruga-prsten.hr
Osnovni podaci:
OIB: 92653606230
Matični broj: 2005557
ŽIRO RAČUN: 2390001-1100328241,
Hrvatska poštanska banka d.d.
IBAN: HR03 2390 0011 1003 2824 1
VALUTA: EUR
Linkovi

Sva prava pridržana © Copyright 2008-2014 | Datum zadnje izmjene: 04.11.2014. |  Razvoj i podrška:  IN2 d.o.o.