VEČER ČLANOVA I PRIJATELJA UDRUGE I ZAKLADE PRSTEN

Poštovane članice i članovi, prijatelji UBH Prsten,

pod pokroviteljstvom predsjednice Republike Hrvatske Kolinde Grabar-Kitarović i supokroviteljstvom predsjedatelja Predsjedništva Bosne i Hercegovine Dragana Čovića, VEČER ČLANOVA I PRIJATELJA UDRUGE i ZAKLADE PRSTEN održat će se u subotu, 2. prosinca 2017., u 19:30 u hotelu Sheraton, Zagreb, Ulica kneza Borne 2.

I ove godine Udruga Prsten nastavlja  tradiciju prosinačkih, adventskih druženja na svečanoj XII. večeri  članova i prijatelja Udruge uz posebno ozračje radosti druženja,  glazbeni program i gastronomske užitke kroz široku paletu delicija.

CIJENA ULAZNICE iznosi 350,00 kn po osobi (cijena uključuje večeru i piće). REZERVACIJE za svečanu Večer primamo do popune mjesta, a najkasnije do 25. 11. 2017. na tel. 01/6133 788; ili putem e-maila: prsten@udruga-prsten.hr.

Plaćanje možete izvršiti putem žiroračuna Udruge IBAN HR03 2390 0011 1003 28241 (Hrvatska poštanska banka) ili IBAN: HR50 2340 0091 1106 6523 7 (Privredna banka Zagreb) s naznakom "Donacija", ili dolaskom u prostorije Udruge. Rezervacije mjesta prije uplate su obvezne.
Radujemo se vašem dolasku i zajedničkom druženju i ove godine kad Udruga obilježava 12 godina djelovanja.