DOBRODOŠLI NA WEB-STRANICE UDRUGE "PRSTEN"
Udruga Hrvata BiH "PRSTEN" vodeća je, nepolitička i neprofitna Udruga u Hrvatskoj za promicanje i zaštitu tradicije, kulture, gospodarske suradnje, druženja i humanitarnog djelovanja Hrvata u Republici Hrvatskoj i Bosni i Hercegovini, s ciljem očuvanja temeljnih vrijednosti i jedinstva hrvatskog naroda i njegova prosperiteta. Organizirana je kao nevladina, nepolitička, neprofitna organizacija, a financira se članarinama, sponzorstvima i donacijama dobrih ljudi.

 
 
 
 
Prsten Skip Navigation Links

svi
19

Susret gospodarstvenika Kluba poduzetnika UBH Prsten u Osijeku

Pedesetak uglednih poduzetnikaokupilo se 19. svibnja 2015. na Susretu članova i prijatelja Kluba poduzetnika u Poslovno-rekreacijskom centru Ovčara, tvrtke Žito Osijek d.o.o. u Čepinu kod Osijeka.

Gospodarstvenike, članove Kluba poduzetnika UBH Prsten, dočekali su predsjednik Udruge bosanskih Hrvata Prsten Mijo Marić, njegov zamjenik Pavo Zubak i predsjednika Kluba poduzetnika Marko Pipunić

 

Započinjući rad, sudionike je pozdravio predsjednik UBH Prsten Mijo Marić zahvalivši poduzetnicima na ukazanom povjerenju i desetogodišnjoj vjernosti Udruzi, te naglasio njihovu važnost Udruzi i zaželio im uspješan rad tijekom Susreta i puno međusobne poslovne suradnje.

Predsjednik Kluba poduzetnika Marko Pipunić tom je prigodom najavio ciljeve današnjeg Susreta, predstavljanje, raspravu i usvajanje sadržaja portala Kluba poduzetnika, Programa i Plana rada Kluba poduzetnika za razdoblje od svibnja 2015. Dosvibnja 2016., te prezentaciju projekata tvrtke Žito d.o.o. Osijek u kojima mnogi poduzetnici UBH Prsten mogu prepoznati svoj poslovni interes, što je jedna od temeljnih odrednica postojanja Kluba poduzetnika.

 

Podsjetio je sve nazočne o provedbi Zaključaka donesenih na Susretu Kluba poduzetnika 30. listopada 2014. Zapisnik i zaključci su poslani svim pravnim osobama sa susreta uz zamolbu za prijave zainteresiranih za pojedine aktivnosti prema kojima je formiran Izvršni odbor s 11 članova, odnosno 13 članova s predsjednikom i zamjenikom predsjednika Kluba poduzetnika. Održane su dvije sjednice Izvršnog odbora, zapisnici su poslalani svim članovima kao i Upitnik s podacima koji bi se nalazili na portalu Kluba poduzetnika.

 

Do sada je Upitnik ispunilo 55 pravnih osoba, a mogućnost za ispunjavanje upitnika za sve pravne osobe članice UBH Prsten je stalno otvorena. Definirani sadržaj portala je poslan članovima Izvršnog odbora koji su ga dopunili. Nakon usuglašavanja aplikacija će biti završena i puštena u rad, najavio je predsjednik Kluba poduzetnika.

 

Poduzetnik Hrvoje Soldan izabran jeza koordinatora u provedbi Plana rada i za međusobno koordinaciju članstva. Ante Mandić, predsjednik Uprave IN2 prezentirao je projekt portala Kluba poduzetnika u izradi tvrtke IN2 d.o.o. Zagreb. Od strukture portala: naslovnice, kronološkog prikaza aktualnosti relevantnih za poduzetnike i gospodarska pitanja, općih informacija o tvrtki s kontakt podacima, naglasivši kako je registracija brza i jednostavna. Objasnio je kreiranje potražnje prema uslugama ili robi koja bi obuhvatila predaju zahtjeva za specifičnom robom ili uslugom. Unos potražnje kao reakcije na specifičnu ponudu, kolaborativni način rada – mogućnost komentiranja potražnji, automatske e-mail notifikacije potražitelju, te ako ima komentara ili odgovarajućih ponuda. Nakon prezentacije i rasprave zaključeno je da portal ispunjava sve postavljene zahtjeve i da se do sredine lipnja 2015. pusti u rad, a nakon toga dograđuje po zahtjevima članova Kluba poduzetnika.

Usvojen je Program i Plan rada Kluba poduzetnika za narednu godinu dana kojem je svrha povezivanje i jačanje poslovnih veza među gospodarstvenicima članovima Kluba poduzetnika.

 

Domaćin Marko Pipunić predstavio je projekte tvrtke Žito d.o.o. Osijek koji će se realizirati u naredne tri godine u vrijednosti većoj od milijardu kuna informirajući  nazočne članove Kluba poduzetnika i kao i one koji nisu bili u mogućnosti doći na ovaj Susret da pokušaju pronaći vlastiti poslovni interes u realizaciji navedenih projekata.

Svi nazočni izrazili su zadovoljstvo i optimizam načinom rada Kluba poduzetnika te pozivaju sve pravne osobe članove UBH Prsten na aktivno sudjelovanje u radu Kluba jer je to u interesu i poduzetnika i Udruge, te na korištenje mogućnosti Portala Kluba poduzetnika koji će omogućiti još kvalitetnijuz poslovnu suradnju članica UBH Prsten.

 

 
 |    Ispis stranice


Tagovi:    

blog comments powered by Disqus
 
 

Kontaktirajte nas:
Udruga Hrvata BiH "Prsten"
Ulica grada Vukovara 235
10 000 Zagreb
tel: +385 1 6133 788
fax: +385 1 6133 797
web: www.udruga-prsten.hr
e-mail: prsten@udruga-prsten.hr
Osnovni podaci:
OIB: 92653606230
Matični broj: 2005557

ŽIRO RAČUN:
Hrvatska poštanska banka d.d.
IBAN: HR0323900011100328241
VALUTA: EUR, HRK

Privredna banka Zagreb d.d.
IBAN: HR5023400091110665237
VALUTA: HRK
Linkovi

Sva prava pridržana © Copyright 2008-2015 | Datum zadnje izmjene: 23.01.2015. |  Razvoj i podrška:  IN2 d.o.o.